Over ons

Funda Beauty is een professionele schoonheidssalon met verschillende gezichtsbehandelingen en specialistische behandelingen. Wij zijn een vooruitstrevende en onderscheidende beautysalon die verder blijft ontwikkelen in kennis en doen.

 

Continue opzoek naar kwaliteit en perfectie met hierbij maar 1 sleutelwoord: “EERLIJKHEID!” Daarom zijn al onze apparaturen en producten die wij gebruiken niet alleen van A kwaliteit, maar wij kunnen gerust ons kwaliteit waarborgen.

 

Het doel van ons is om iedere huid naar een stralende topconditie te begeleiden.

 

Overigens beschikken wij over een luxe huidanalyse apparatuur om beter naar uw huid te kunnen kijken en vervolgens te analyseren. Uiteraard beslissen wij samen met u, op basis van onze kennis en de huidscan, welke behandeling het beste past.

 

Bij ons salon wordt er gewerkt met Medik8, award-winnend huidverbeteringsmerk wat aanbevolen wordt door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld.

 

Over Medik8:

Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen. Medik8 wordt uitsluitend geadviseerd en verkocht door professionals zoals dermatologen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde Spa &Wellnessbedrijiven. Medik8 staat voor productontwikkeling en onderzoek met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules