Wimper extensions

Heeft u altijd lange en volle wimpers gewild? Wimperextensions zijn de nieuwste trend in de beautywereld en het is ideaal voor elke vrouw die lange en volle wimpers wilt. Met Wimper Extensions kunt u uw natuurlijke wimperharen verlengen en verdikken, om daarmee een mooiere oogopslag te creëren.

 

Bij ons kunt u terecht voor de ‘’one by one’’ en ‘’russian volume’’ techniek.

 

one by one techniek:

Er wordt op ieder eigen wimperhaartje een wimperextension met een speciale lijm (zonder formaldehyde) geplakt. Dus niet op de wimperrand, tussen de eigen wimpers of op de huid, maar op de eigen wimper. Dit geeft het natuurlijke effect. De wimpers zijn zijde zacht en je kunt er alles mee doen; douchen, sauna-bezoek, sporten, zwemmen etc.

 

Russian volume:

Met deze techniek kan je nog meer volume kunt creëren, dan met de one by one methode. De haartjes van de russian volume zijn dunner en lichter. Zo kun je meer extensions op de natuurlijke wimper plaatsen. Dit leidt tot een waaierachtig effect, dat er wel natuurlijk uitziet. Deze techniek betekent dat je in plaats van 1 wimperextension per natuurlijke wimper, 3 extensions per wimper gaat plaatsen.

 

verschillen tussen one by one en russian volume:

Er is een groot verschil tussen one by one en Russian Volume. Namelijk de hoeveelheid wimpers die geplaatst worden. By one by one wordt er 1 extension op 1 natuurlijk wimperhaartje geplaatst en bij de Russian Volume worden er tot 6 ultra lichte haartjes op 1 natuurlijk wimperhaartje geplaatst.

Je kunt dus wel nagaan dat dit een zeer mooi vol resultaat geeft. Voor iedereen die graag die glamour look wil! Ideaal voor degene die weinig wimpers van zich zelf hebben.