Plasmalift

Een ooglidcorrectie of een huidcorrectie zonder te snijden!

 

Heeft u last van overtollig huid? Laat dit veilig verwijderen door middel van de plasmapen. Plasmaliften is het alternatief voor een chirurgische ingreep. Het is een revolutionaire techniek zonder te snijden voor een permanente ooglidcorrectie of huidcorrectie!

 

“Wat doet een plasma lift?”

Het apparaat produceert aan het uiteinde van de fibroblast applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving.

Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar verminderen.

 

“Voor wat is plasma lift toepasbaar?”

* ooglidlifting

* rimpelvervaging

* kraaienpootjes

* verwijdering overtollige huid

* huidverstrakking

* vermindering van lijntjes rondom de mond en
op de bovenlip

* behandeling van actieve acne

* verwijdering van huidoneffenheden als fibromen,

* angiomen, pigmentvlekken, 
ouderdomswratten, striae, etc

 

Onderscheiding in plasma lift:

Bij Funda Beauty hebben wij het kwaliteit hoog in vaandel. Daarom beschikt ons apparaat over meerdere power en frequentie instellingen. De unieke techniek met een hoge energieoverdracht zorgt ervoor dat de huid met uiterste precisie behandelt kan worden. Met deze techniek  controleer je het thermisch letsel en voorkom je onnodige overbehandeling en hyperpigmentatie.

 

Ontwikkelt in samenwerking met grote namen binnen de plastische en esthetische geneeskunde. Geproduceerd in Duitsland en heeft alle belangrijke (medische) keurmerken.