Micro needling

Micro needling is een procedure die de huid stimuleert om nieuw collageen enelastine aan te maken, rimpels te vervagen en de huidtextuur te verbeteren. Bij een micro needling behandeling zie je DIRECT resultaat, je huid is optisch weer strak getrokken.

 

Met hele kleine, steriele (medische) naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden kleine openingen in de huid gemaakt. Tegelijk met de kleine gaatjes wordt er een hyaluron en extra aanpassende serum in de huid gebracht. Doordat je miniscuul kleine gaatjes in de huid hebt gemaakt kan het serum tot diep in de huid komen. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

 

Na een aantal behandelingen zal de huid steviger en gladder zijn wat resulteert in een egale en stralende huidteint. Huidoneffenheden zoals rimpels en acne zullen geleidelijk vervagen. Doordat de huid zichzelf vernieuwt zullen ook verstoringen in het pigment verminderen (pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en zonschade)