Microblading

Microblading is een revolutionaire techniek om permanente make-up in de wenkbrauwen aan te brengen. Het is een soort wenkbrauwtatoeage, met minuscule mesjes worden oppervlakkige krasjes gemaakt, net onder de bovenste huidlaag. Daarin wordt vervolgens pigment aangebracht. Zo krijg je heel dunne getekende haartjes, die met het blote oog amper van echte te onderscheiden zijn. Precies daardoor is de techniek ideaal voor mensen die weinig tot geen wenkbrauwhaartjes hebben, erg lichte haartjes hebben of door een litteken een kale plek hebben in hun wenkbrauwen.

 

‘’Is microblading voor iedereen geschikt?’’

Er zijn een aantal contra-indicaties waarbij de behandeling niet uitgevoerd kan worden zoals bijvoorbeeld hart en vaatziekten, zwangerschap en bij diabetes in overleg met een arts. Benieuwd of de behandeling wel mogelijk is voor jou? Vraag dan om advies.

 

‘’Wat is de duurzaamheid van een behandeling?’’:

* De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.).

* De resultaten blijven tot 1 jaar.

* Een maand na de eerste behandeling kunt een touch-up laten uitvoeren, hierbij worden eventuele minder goed gepakte gedeeltes bijgewerkt.

* Een jaarlijkse Touch-up behandeling wordt aanbevolen om het mooiste resultaat te behouden.

 

Intake:

Wie nog twijfelt of graag wat meer uitleg nodig heeft, doen wij eerst een intakegesprek. Daar wordt alles uitvoerig besproken en uitgetekend, zodat je precies weet hoe je wenkbrauwen er zullen gaan uitzien.

 

Funda Beauty staat bij de GGD geregistreerd als een erkend permanente make-up bedrijf dat voldoet aan alle eisen van de richtlijnen voor hygiëne en de veiligheidseisen uit het “warenwet besluit”.